Hurbiletik | Erreportaiak Iraupena: 06 minutu
Garaziko Navarre lizeoan lekuko ekoizpenak lehenesten
Publikazio data: 2024-03-18
Gaia: Hezkuntza Nor/Zer: Jon Harlouchet Thierry Pousson
Euskal Herriko Slow Food Bizi-ona elkarteak bere 20 urteak ospatu ditu Garaziko Navarre lizeoan. Apairua ostalaritzako ikasleek prestaturik eta zerbitzaturik. Paradaz bali, lizeoko arduradunek urte guzian lekuko ekoizpenen hornitzaile diren partaideak gomitatuak zituzten.
partekatu sarean:
Emankizun gehiago
Euskal zinema, oztopoak gaindituz 14:31 min
2025-08-04
Pastoralak laborantza goraipatzen 08:08 min
2025-07-15
Amikuzeko kirol gela berria erabilgarri 08:27 min
2025-07-07
Armendariztarrak 'Xebastian mintza hadi!' ikusgarria prestatzen 08:38 min
2025-07-07