Hurbiletik | Erreportaiak Iraupena: 06 minutu
Garaziko Navarre lizeoan lekuko ekoizpenak lehenesten
Publikazio data: 2024-03-18
Gaia: Hezkuntza Nor/Zer: Jon Harlouchet Thierry Pousson
Euskal Herriko Slow Food Bizi-ona elkarteak bere 20 urteak ospatu ditu Garaziko Navarre lizeoan. Apairua ostalaritzako ikasleek prestaturik eta zerbitzaturik. Paradaz bali, lizeoko arduradunek urte guzian lekuko ekoizpenen hornitzaile diren partaideak gomitatuak zituzten.
partekatu sarean:
Emankizun gehiago
'Amalia' elkarteak bizitza soziala helburu 06:19 min
2025-03-11
Geuretik Sortuak, herri oso baten sorkuntza 05:24 min
2025-03-04
Haurrak gaztainondoak landatzen Baiguran 09:55 min
2025-02-17
"Indarkeriaren Oi(h)artzunak" FIPADOC festibalean 08:44 min
2025-02-10