Hurbiletik | Erreportaiak Iraupena: 06 minutu
Garaziko Navarre lizeoan lekuko ekoizpenak lehenesten
Publikazio data: 2024-03-18
Gaia: Hezkuntza Nor/Zer: Jon Harlouchet Thierry Pousson
Euskal Herriko Slow Food Bizi-ona elkarteak bere 20 urteak ospatu ditu Garaziko Navarre lizeoan. Apairua ostalaritzako ikasleek prestaturik eta zerbitzaturik. Paradaz bali, lizeoko arduradunek urte guzian lekuko ekoizpenen hornitzaile diren partaideak gomitatuak zituzten.
partekatu sarean:
Emankizun gehiago
Bikoizketa tailerra Atalante zinegelan 06:19 min
2025-12-04
Ixabel Agirresarobe, herritarren hitzak sorkuntza iturri 02:39 min
2025-12-03
'Kafe asko, eta ona' Naia Arantzamendi Larrañagaren eskutik 03:54 min
2025-12-02
'Begi hütsez ezin ikusi' Eneritz Ibarra Basabürütik 05:04 min
2025-11-26