Hurbiletik | Erreportaiak Iraupena: 06 minutu
Garaziko Navarre lizeoan lekuko ekoizpenak lehenesten
Publikazio data: 2024-03-18
Gaia: Hezkuntza Nor/Zer: Jon Harlouchet Thierry Pousson
Euskal Herriko Slow Food Bizi-ona elkarteak bere 20 urteak ospatu ditu Garaziko Navarre lizeoan. Apairua ostalaritzako ikasleek prestaturik eta zerbitzaturik. Paradaz bali, lizeoko arduradunek urte guzian lekuko ekoizpenen hornitzaile diren partaideak gomitatuak zituzten.
partekatu sarean:
Emankizun gehiago
Euskal historia eta Chillida argitan San Telmo museoan 05:37 min
2024-07-15
Ligetx pastorala laguntzaileeri esker 12:13 min
2024-07-10
Gaztetxoak eskulanak ezagutzen 05:01 min
2024-07-08
Lekorneko kabalkada prestatzen 06:44 min
2024-07-02