Hurbiletik | Erreportaiak Iraupena: 06 minutu
Garaziko Navarre lizeoan lekuko ekoizpenak lehenesten
Publikazio data: 2024-03-18
Gaia: Hezkuntza Nor/Zer: Jon Harlouchet Thierry Pousson
Euskal Herriko Slow Food Bizi-ona elkarteak bere 20 urteak ospatu ditu Garaziko Navarre lizeoan. Apairua ostalaritzako ikasleek prestaturik eta zerbitzaturik. Paradaz bali, lizeoko arduradunek urte guzian lekuko ekoizpenen hornitzaile diren partaideak gomitatuak zituzten.
partekatu sarean:
Emankizun gehiago
Ipar Euskal Herria 2040, Garapen Kontseiluaren eskutik 07:20 min
2024-11-21
Te saila garatzen Ipar Euskal Herrian 12:12 min
2024-11-11
Eleketa erakusketa Irisarri Ospitalean 06:50 min
2024-10-30
Mendiari mintzo, Xalbador kolegioaren proiektu artistiko kulturala 10:16 min
2024-10-15