Hurbiletik | Erreportaiak Iraupena: 06 minutu
Garaziko Navarre lizeoan lekuko ekoizpenak lehenesten
Publikazio data: 2024-03-18
Gaia: Hezkuntza Nor/Zer: Jon Harlouchet Thierry Pousson
Euskal Herriko Slow Food Bizi-ona elkarteak bere 20 urteak ospatu ditu Garaziko Navarre lizeoan. Apairua ostalaritzako ikasleek prestaturik eta zerbitzaturik. Paradaz bali, lizeoko arduradunek urte guzian lekuko ekoizpenen hornitzaile diren partaideak gomitatuak zituzten.
partekatu sarean:
Emankizun gehiago
Ongi jatea garesti ote da? 06:13 min
2025-04-30
'Har Eman' ikusgarria, zubi artistikoa lehenetsiz 07:34 min
2025-04-15
DANTZAN, Xiberoko dantza argitan 07:37 min
2025-04-09
'Amalia' elkarteak bizitza soziala helburu 06:19 min
2025-03-11