Hurbiletik | Erreportaiak Iraupena: 06 minutu
Garaziko Navarre lizeoan lekuko ekoizpenak lehenesten
Publikazio data: 2024-03-18
Gaia: Hezkuntza Nor/Zer: Jon Harlouchet Thierry Pousson
Euskal Herriko Slow Food Bizi-ona elkarteak bere 20 urteak ospatu ditu Garaziko Navarre lizeoan. Apairua ostalaritzako ikasleek prestaturik eta zerbitzaturik. Paradaz bali, lizeoko arduradunek urte guzian lekuko ekoizpenen hornitzaile diren partaideak gomitatuak zituzten.
partekatu sarean:
Emankizun gehiago
Saioa Iribarren eta Ander Basalduaren literatur sorkuntza 04:54 min
2025-12-17
'Xiberotarrak Santo Domingon' Ikerzaleak elkartearen eskutik 06:40 min
2025-12-11
'ETXEA' AmaHiru konpainiaren antzezlan berria 05:17 min
2025-12-10
Militantziaren eragina galdezkatuz, Maitane Perez idazlearen sorkuntza lana 04:14 min
2025-12-09