Erreportaiak
Hurbiletik
Garaziko Navarre lizeoan lekuko ekoizpenak lehenesten
Erreportaiak | Iraupena: 06 minutu | 24/03/18
Euskal Herriko Slow Food Bizi-ona elkarteak bere 20 urteak ospatu ditu Garaziko Navarre lizeoan. Apairua ostalaritzako ikasleek prestaturik eta zerbitzaturik. Paradaz bali, lizeoko arduradunek urte guzian lekuko ekoizpenen hornitzaile diren partaideak gomitatuak zituzten.
Garaziko Navarre lizeoan lekuko ekoizpenak lehenesten
HurbiletikIraupena: 06 minutu
Nafarroa bizirik Donapaleun
HurbiletikIraupena: 11 minutu
Yoseikan budo borroka baino gehiago
HurbiletikIraupena: 07 minutu
Sua dantzan berpizten Bardozeko ihauteak 2024
HurbiletikIraupena: 05 minutu
Mugalur: muga beste molde batez irudikatu
HurbiletikIraupena: 08 minutu
Maskaradak filma Fipadocen
HurbiletikIraupena: 08 minutu
Kabalkadatik harat...
HurbiletikIraupena: 35 minutu
Korrikak "Azterketak euskaraz" omentzen
HurbiletikIraupena: 11 minutu